Trening na strelištu MUP RS Banja Luka u Rakovačkim Barama

Podijelite:

Facebook
LinkedIn
Twitter

Ovaj vikend smo sa članovima, trenerima i rukovodstvom kluba posjetili, i održali trening na strlištu MUP RS Banja Luka u Rakovačkim Barama.

Streljački klub „Megalodon“ Banja luka, pored našeg standarnog programa sa vazdušnihm oružjem, primjenjuje obuku i rekreativno pucanje sa malokalibarskim programom.

Organizujemo takmičenja, turnire unutar kluba, rekreativno pucanje i druženje, kao i obuku sa malokalibarskim oružjem, naravno uz sve mjere predrostrožnosti, i uz trenere koji su obučeni za takvu vrstu aktivnosti.

Sa nama je ovaj put strelište posjetila i naša članica kluba Aleksandra Čubrilović. Aleksandra Čubrilović je ispred našeg kluba osvojila zlatnu medalju kategorija juniori i seniori (vazdušna puška – domaći program).

Trening smo održali i našem Sportskom direktoru kluba koji je upotpunio ovo druženje sa nama, i pokazao se u pucanju sa malokalibarskim oružjem.

Pozivamo sve članove i simpatizere kluba da se druže sa nama, ili održe trening na strelištu u Rakovačkim barama, jer naš klub ima rezervisane termine.

Nedavne novosti: